Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, July 30, 2009

Pendapat Anda.

Apakah pendapat anda tentang blog saya ? Adakah ianya terlalu bosan atau terlalu 'skima'? Saya memerlukan 'respon' anda untuk memperbaiki mutu penulisan saya. Sila bantu saya. Komen anda amatlah dihargai. :-)

10 comments:

  1. Salam.
    Mar,
    Nak jadi orang pertama bagi komen ni.hehehe.
    Rasanya dah ok blog mar ni.Tapi lagi bagus kalau Mar letak shotbox atau shout mix untuk pelawat2 tinggalkan sebarang komen atau pesanan.Saya suka baca blog Mar sebabnya boleh mengimprovekan lagi english..ahaks(",)

    ReplyDelete
  2. Thanks Aie bg komen yang positif :-) Sila datang lg ke blog mar ye dan teruskan memberi idea2 yang kreatif !

    ReplyDelete
  3. eh eh, jangan tuka cara penulisan sume.. kite suke baca! macam sempoi2 tapi inspirational! hehe

    ReplyDelete
  4. ok lah penulisan mar,jangan ubah ape-ape...cuma sesekali tu tulislah dalam bahasa Melayu...maklumlah akak nie guru bahasa melayu.Ape pun yang kita nak sampaikan mestilah berpegang kepada etika penulisan...Selamat Maju Jaya Mar.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. When I flashed back the time, I clearly remembered the real reason of having a blog.

    This is the platform for me to improve my English. As my English still need plenty of improvements, I see blogging is one of a good ways to do so.

    I have to climb many stepladders in order to be a fine writer.

    Hence, I cannot guarantee that I will be writing in malay language but perhaps after every 15 posts I will write something in malay language so that I will not disappoint my lovely readers out there. ;-)

    ReplyDelete
  7. cuba dapatkan regular commenter sekurangnya 10 orang..

    ReplyDelete
  8. oh.mcm mana nak dapatkan..sebenarnya mar xpernah target nak commenter bape org pun selama ni.mar tulis ni ikhlas..saje nak luahkan apa yg tersimpan selama ni. Readers yg mar ada selama ni pun mar dah hargai sgt. :-) ada ke cara2 nak dptkan commenter banyak2? mar baru je start blogging 4 bulan lepas. Terima kasih ye komen awak Ijad.

    ReplyDelete
  9. salam akma...i recently read your blog..nice..don't stop writing and don't even hope on comments..if your writings is sincerely yours, you dont even have to worry..just write and continue your expression......

    love- rushdina
    http://rushdinaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hi mar! needless to say i love ur blog n of course ur writing :)
    i think without worrying who might be commenting ur posts, will make ur writings an honest ones.. so i agreed Rushdina Ismail's thot on that :)

    n yes, add shoutbox at the side will u? bole org shout to comment :)

    p/s: got msg from ummi bout the house. so many losses :( lets hope we can see the hikmah behind that ey..Allah knows best.

    ReplyDelete