Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, August 9, 2010

PENAGA CONDO

kami rasa nak duduk condo for safety reason. tempat ni sangat cantik. landscap area cantik dan sangat besar.sesuai untuk environment anak2..tenang daripada hiruk pikuk bandar.masalahnya tempat ni kat area batu caves..kalau nak keluar pagi2..jem kan..abang fuad nak kejar ke hospital ampang pun agak jauh..hrmmm.should we cancel it??











all the pictures shown above are of type B standard ;1004 sf. ours is slightly bigger than this,1209 sf. 3+1 rooms with 2 toilets.hrmm..2 toilets might not be enuff for our family i guess.. we were thinking to cancel the order due to the traffic congestion during morning and peak hour at batu caves..and there are no shopping mall nearby our area..maybe we should just cancel it off eventhough I have fall in love with the design and the interior..( it's a rare design and concept compared to few other types that we have surveyed) ...

5 comments:

  1. Mar, suke tgk design dlm pic tu. Mmg taste kite!

    ReplyDelete
  2. mar pun suke dibah..suka sangat..sangat-sangat =)..tapi x semestinya apa yang kita suka tu pasti kita akan dapat kan..

    ReplyDelete
  3. love it!
    it's true MRR2 from bt caves-ampang always jam..kan best klau condo ni kat ampang...

    ReplyDelete
  4. Akmar, kan kondo depan balai bomba on the way ke simpang jalan ampang nak bukak....have you looked at it?

    ReplyDelete
  5. ooo..ok2.nanti mar try google.tq =)

    ReplyDelete