Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, October 27, 2010

gambar

sambil-sambil tgk TV ni, sambil-sambil mar tengok gambar item di HOLS page. ermm, facebook ni mmg minimize kan kualiti gambar la kan. sedih jer tengok mutu gambar di facebook...

















Tengoklah. kalau kat sini nampak jelas je kan setiap details. :-( Mar dan haida sebuk bekerja. xsempat nak jaga blog HOLS. cuma dapat maintain di facebook sahaja....

Jadi, untuk reader setia mar, inilah gambar sebenar yang diedit abang fuad dan kualitinya amatlah jauh berbeza di facebook.Kalau korang nak tengok dengan lebih detail, bolehla click pada gambar tu dan zoom in banyak-banyak, mesti puas tengok!

Kepada sesiapa yang tertarik hati sebab tengok gambar dan kualiti material baju-baju ni, bolehla tengok dengan lebih lanjut di laman facebook HOLS yang dikendalikan oleh "adik" mar ; Haida. :-)

kepada sesiapa yang berminat bolehla tinggalkan komen di bawah. mar akan bagi link pada anda nanti :-)

P/s : macam perlu maintain balik blog je :-(

1 comment:

  1. mmg perlu pon..ble ye kte ade mse nk update blog HOLS..

    ReplyDelete