Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, October 15, 2010

sakit ok

mar suka sangat masak.
bila nak masak copy paste resipi dari internet.
hari ni konon -konon nak tolong mama masak, supaya dia rest. nak bagi suami, adik ipar, biras makan sedap2.

mar start masak dari jam 1 tgh hari.
sekarang pukul 4.

apa kes??
kenapa lama sangat ya?

skill x mantap lagi kot..
sekarang sakit pinggang gila-gila..
kejap lagi haida pulak nak datang rumah.
kami kena kira-kira stok dan ambil measurement baju...

tapi sakit pinggang gila-gila...

kalau ada rumah sendiri, hari-hari kena masak..
maksudnya pinggang.........dot dot dot

kita tampal keroyok yok !

2 comments:

  1. chaiyuk mar! takpe penat2 masak... bila tengok mereka puas makan, sejuk ati wii~

    baik2 sakit pinggang mar... jangan angkat berat2 sangat tau!

    anyhow, just nak bagitau, tabung syiling bie yang pertama dah penuh :)

    ReplyDelete
  2. wow! yeke bie?
    bagus2.improvement tu tau!.
    tabung mar kali ni besar dan tinggi. baru je half, xpenuh lagi..:-(

    xpe bie. kita sama2 pecut kumpul syiling sampai penuh.

    nanti bila nak bawa duit syiling pg bank buat muka selamba jer k sbb mesti ada yg pandang pelik2..hehehe

    ReplyDelete