Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, March 14, 2012

Hitam itu menawan.




Kalau dari jauh lagi dah ada mana mana lady yang pakai hitam.. mar akan terus zoom in, dan tersenyum. Mar suka sangat tengok orang berbaju hitam. Lebih lebih lagi yang berjubah hitam polos.. dan mengenakan pashmina warna pastel..oh, jatuh cantik..langkah ayu tapi berkarisma dek pembawaan warna hitam yang penuh misteri.

Dulu dulu masa belajar di universiti mar selalu sahaja kalau tak sempat nak gosok baju, mar akan sarung baju jubah warna hitam, atau blouse hitam dan faded jeans. Nampak simple tapi selalu warna itulah yang membawa keyakinan pada mar.

Kini mar susukan fariss ayman. Agak sukar juga menggayakan jubah labuh hitam . Rindu sangat nak pakai all black again.

Kalau ada sesiapa yang ada idea untuk penggayaan  abaya yang sesuai untuk ibu yang menyusukan anak, dan mudah bergerak.. please share dengan mar ya.

Mar suka pakai abaya hitam yang simple, tapi menitik beratkan material yang sejuk dan sedap. Mar suka pakai  dengan kasut bertutup, pashmina dililit kemas. Tapi…ada abaya tak yang ada ruang bukaan untuk ibu yang menyusukan baby?

 Nak yang simple je. All black :)

1 comment:

  1. Salam perkenalan Puan,
    Sudikan jenguk-jenguk Nursing Abaya di https://www.facebook.com/media/set/?set=a.482575512228.265686.273984762228&type=3

    Ada zip untuk ibu menyusu. Just pakai inner menyusu atau strecthable camisole/tshirt kat dalam.

    TQ

    ReplyDelete