Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, July 19, 2012

Malu + Gabra

Nampak gayanya si kecil Fariss agak segan -segan dan malu bila berjumpa dengan orang yang sudah lama tak berjumpa...

Hrmmm.ikut siapa lah ni ya ? :-)

Mar sekarang dah 27..hahaha. Of course lah dah tua. Kena sedar diri ya.. Tapi..masih gabra dan cakap laju.. Kalau bercakap selalunya mesti mar dah fikirkan ayat yang seterusnya nak cakap..Jadi kadang-kadang ayat yang sedang bercakap termasuk ayat yang selepas. Point tu banyak sangat..  Mar pulak kalau buat kerja fokus sangat. Pandang depan je. Kiri kanan tak kesah dah. Jadi, kalau ada apa-apa terjadi pada dokumen yang mar buat, mar kena panic attack. Dushh..Tak suka !

Aish..ada tips tak untuk bantu mar jadi tenang dan cool.. Baru awesome! hehe..Tapi mar serius suka tengok orang yang tenang.. Sabar sangat Abang Fuad tengok mar yang kadang kadang gabra ni dan cakap laju ni.

Ok lah. Ada tips share kat sini. bantu Mar untuk jadi lebih awesome !

No comments:

Post a Comment