Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, November 2, 2012

Google search result



Hari hari kita akan gunakan google search kan untuk search apa sahaja yang kita nak.

Nak masak masakan mexico… -à carilah kata kunci “ mexico traditional dish recipe”

Nak cari tempat kubang kerian…à kita mungkin akan cuba cari “ di mana kah Kubang Kerian? “

Nak betulkan ejaan English yang susah …àreconnaissance or reconnaissance?”

Nak cari idea hadiah tercomel untuk suami .. à “special gift for husband on his birthday “

Senang cerita, google ni sebenarnya banyak sangat memandu hidup kita untuk memudahkan urusan harian..

Terima kasih banyak banyak pada yang mengasaskan goole ni..

Entah kenapa malam tadi, tiba tiba sambil gelak cuba lah try tulis “ nur akmar” kat google search. 

Banyak nur akmar kat dunia ni..mesti tak ada lah..tak pun kalau ada, mesti pada butang “next”.

Bila muncul je keluar result …… à senyum sorang sorang..


Benda simple macam ni pun boleh buat mood kita happy tau.

 Hari hari kita penat kan dengan kerja, urusan dunia, terkejar sana sini, jam, orang pun tak hiraukan kita sebab semua orang ada masalah sendiri…bla bla bla …(boring..) ...

 AKhirnya, Mr Google memberi penghormatan ke atas kerja keras kita di atas dunia ni. Ok la..Not bad..

You should try it too ladies!

No comments:

Post a Comment